Werving, selectie & payroll…

Wij zijn Qlick!

Werving, selectie & payroll…

Wij zijn Qlick!

Zijn dit problemen die u met uw bedrijf tegenkomt?

  • Besteden uw werknemers elke maand te veel tijd aan het verwerken van salarissen en belastingen?
  • Heeft u een helder overzicht van de persoonlijke en financiële gegevens van uw medewerkers en worden deze veilig opgeslagen?
  • Bent u up-to-date met de meest recente wetgeving omtrent payroll, fiscaliteit en sociale verzekeringen?
  • Worstelt u met het aantrekken van nieuw personeel?

Laat ons helpen, terwijl u zich concentreert op ondernemen

Ons doel is om uw werving & selectie en payroll proces te vereenvoudigen. Wij bieden een uitstekende klantenservice, nauwkeurigheid en kwaliteit. Met onze grote database van professionals en onze cloud-based payroll-oplossing, bieden wij een verscheidenheid van producten en diensten aan, waarmee u veel tijd en moeite kunt besparen. 

Wij zijn gespecialiseerd in kennismigranten (iemand van buiten de EU die naar Nederland komt om te werken op basis van zijn specialistische kennis) zorgen voor werkvergunningen en helpen bij de verhuizing naar Nederland. Omdat we nauw samenwerken met de Immigratie & Naturalisatiedienst (IND), kunnen we een snelle en complete oplossing bieden.

Wanneer u met ons werkt:

  • Uw salarisadministratie is perfect georganiseerd en veilig opgeslagen in de Cloud;
  • Snelle en betrouwbare ondersteuning van onze klantenservice;
  • Easy-to-use app voor werknemers om gewerkte uren, verlof en onkosten etc. bij te houden;
  • Altijd up-to-date met de wetgeving omtrent salarisadministratie, belasting en sociale verzekeringen.
  • Een totaaloplossing voor de werving & selectie van hoogwaardig nieuw personeel en indien nodig regelen wij visa en werkvergunningen.

Peace of mind

Bedrijven besteden veel te veel tijd aan het verwerken van salarissen en belastingen; Sommige bedrijven zelfs tien uur per maand! Het is dan ook niet verrassend dat veel bedrijfseigenaren de salarisadministratie zien als het grootste nadeel van ondernemen. Van verlofaanvragen tot overurenregistratie, het nauwkeurig bijhouden van deze gegevens vergt veel tijd van uw werknemers.

Daarnaast kan het vinden en ‘testen’ van kwaliteitspersoneel erg lastig zijn. Qlick biedt, met inachtneming van de Nederlandse wet- en regelgeving, oplossingen voor dit probleem. Het is voor bedrijven een tijdrovende last om altijd up-to-date te blijven met de wet- en regelgeving.

Deze tijd kunt u beter besteden aan het binnenhalen van nieuwe orders!

Een kandidaat uit het buitenland?

Visa / Werkvergunningen

Omdat we nauw samenwerken met de Immigratie & Naturalisatiedienst (IND), kunnen we een snelle en complete oplossing bieden. Qlick is NEN-4400-1 gecertificeerd, waardoor u beschermd bent tegen risico’s in verband met aansprakelijkheid, belasting en sociale zekerheid.

Klik hier voor de SNA brochure voor meer info over de NEN-4400-1 certificering

Hulp bij emigratie

Wij bieden uitgebreide assistentie bij emigratie, variërend van het boeken van vliegtickets en het regelen van vervoer bij aankomst, tot huisvesting en het verlenen van hulp bij de integratie. Onze teamleden wonen al vele jaren in Amsterdam en zullen ervoor zorgen dat de kennismigrant zich snel thuis zal voelen. 

Meer info? Klik hier om de brochure van Qlick te downloaden.

30% Regeling

De 30% Regeling wordt toegekend aan hoogopgeleide expats met specifieke expertise die in Nederland werken, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Indien de 30% Regeling van toepassing is, kan de expat een belastingvrije vergoeding ontvangen van de werkgever van maximaal 30% van het brutoloon.

Klik hier voor meer info en het laatste nieuws over de 30% Regeling.

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.