Werving & Selectie ICT…

Wij zijn Qlick!

Werving & Selectie ICT…

Wij zijn Qlick!

Top quality staffing solutions

Onze recruiters zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de ICT-sector. Wij geloven in lange-termijn partnerships gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Qlick zoekt wereldwijd naar talent om de perfecte match voor uw IT-vacature in te vullen.

We've got you covered

Qlick is Erkent Referent van de Immigratie- en naturalisatiedienst (IND). Onze getalenteerde IT-professionals komen vanuit alle uithoeken van de wereld.

Qlick is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Wij voldoen aan de eisen van de NEN 4400-1  certificering. Qlick beschikt over het SNA-keurmerk en wordt zodoende periodiek gecontroleerd op verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener wordt beperkt.

‘What’s next is our inspiration. We always aim to be at the heart of the latest developments. Our top-quality IT-team, partly shaped by Qlick, is a key in this process’. Reinoud Meijer, Project Manager PON automotive ICT.

‘For a number of IT-projects we have hired developers though Qlick. Transparent, fast and reliable’. Jochem van Hardeveld, Founder at Saving Support.

Accurately hire top IT-talent and streamline the recruitment process.

Wanneer u met ons werkt:

  • Heeft u toegang to het beste IT-talent dat beschikbaar is in Nederland;
  • Geniet u snelle en betrouwbare ondersteuning van onze klantenservice;
  • Toegang tot onze gebruiksvriendelijke portal om urenbriefjes goed te keuren, contracten digitaal te ondertekenen etc.;
  • Heeft u een betrouwbare partner die de ABU cao volgt en beschikt over het SNA keurmerk;
  • Heeft u een partner die Erkend Referent is van de Immigratie- en Naturalisatiedienst; wij verzorgen visa en werkvergunningen voor kennismigranten.

Peace of Mind

Onze doelstelling is om uw wervings- en selectieproces te vereenvoudigen en tegelijkertijd een uitstekende klantenservice, nauwkeurigheid en kwaliteit te bieden. We hebben een enorm getalenteerde groep mensen klaar staan om zich bij uw IT-afdeling aan te sluiten. Laat ons helpen, terwijl u de focus op bedrijfsgroei houdt.

Wij werken ook met kennismigranten (iemand van buiten de EU die naar Nederland komt om te werken op basis van zijn specialistische kennis) verzorgen werkvergunningen en helpen bij de verhuizing naar Nederland. Qlick is IND Erkend Referent van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Kennismigranten

Visa en werkvergunningen

Nederland is vorig jaar gekroond tot de meest concurrerende economie van Europa en de vierde meest concurrerende economie ter wereld. Wij werken samen met de Nederlandse Immigratiedienst (IND) en zijn Erkend ReferentQlick beschikt over het SNA Keurmerk   hetgeen u beschermt tegen risico’s in verband met aansprakelijkheid, belasting en sociale zekerheid.

Hulp bij emigratie

We bieden uitgebreide hulp bij emigratie, variërend van het boeken van vluchten en het regelen van vervoer vanaf de luchthaven, tot het showen van onze prachtige stad Amsterdam. Onze teamleden wonen al jaren in Amsterdam en vertellen graag alles over de stad! Download onze brochure voor meer info over onze emigratieassistentie.

30% Regeling

De 30% regeling wordt toegekend aan hoogopgeleide expats met specifieke expertise die in Nederland (komen) werken, mits aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Indien de 30% regeling is toegewezen, ‘ontvangt’ de kennismigrant een belastingvrijstelling van maximaal 30% van het brutoloon. Qlick werkt nauw samen met de Belastingdienst en kan deze aanvraag voor u indienen. Het laatste nieuws omtrent de 30% regeling vind u hier.

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, uitzendkrachten, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.