De beste IT-projecten voor jou

Join Qlick!

 De beste IT-projecten voor jou…

Join de Qlick Talent Pool!

Ben jij op zoek naar een baan in de ICT-sector?

  • Wij plaatsen u op de beste projecten bij de grotere bedrijven van Nederland;
  • Ons recruitment team staat klaar om u met deze bedrijven in contact te brengen;
  • Onze HR-afdeling regelt alle financiële zaken, altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving;
  • Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!

Stop met alle excuses en ga aan de slag met Qlick!

Sluit u aan bij onze community laat on u plaatsen bij onze klanten. We zullen geweldige projecten voor u vinden en omdat u op uitzendbasis bij Qlick werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over facturering van de gewerkte uren. Wij betalen u tijdig uw salaris, maandelijks of zelfs wekelijks, direct nadat onze klant de gewerkte uren heeft goedgekeurd. Daarnaast bent u automatisch verzekerd voor verschillende sociale verzekeringswetten, zoals de werkloosheidswet en de ziektewet, en wordt er maandelijks pensioen opgebouwd.

Komt u uit het buitenland en bent u een specialist in een bepaald vakgebied? Dan zou u kunnen worden aangemerkt als een ‘kennismigrant’ voor de Nederlandse wet en fiscale voordelen ontvangen. De “30% Regeling” stelt een werkgever in staat een belastingvergoeding van 30% van het belastbaar inkomen te verlenen. Qlick zal nagaan of u in aanmerking komt voor deze regeling en de aanvraag indienen bij de Nederlandse Belastingdienst.

Word partner en…

  • Geniet zekerheid met een (vast) salaris en sociale zekerheid;
  • Laat ons uw administratie en facturering verzorgen terwijl u zich concentreert op uw werkveld;
  • Wij plaatsen u op de voor u meest geschikte projecten;
  • Houd alles bij, van gewerkte uren tot verlof en vergoedingen, met onze gebruiksvriendelijke Exact App;
  • Bouw reserves op en vul uw salaris aan wanneer u om wat voor reden dan ook minder uren heeft gewerkt;
  • Wij zorgen voor uw visum en werkvergunning indien nodig.

Peace of mind

Heeft u het niet naar u zin op uw huidige werkplek, of bent u op zoek naar meer flexibiliteit? Als uitzendkracht bij Qlick, zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet tevreden, dan zorgen wij voor een plaatsing elders. Relax en laat Qlick uw administratie verzorgen, zodat u zich kan concentreren op uw werk en uw reputatie.

Het is tijd voor een nieuwe stap…

Komt u uit het buitenland?

Visa / werkvergunningen

Nederland werd in 2019 uitgeroepen tot ‘most competitive economy in Europe’, vandaar dat Qlick wereldwijd recruit. Qlick is IND Erkend Referent en kan zodoende sneller visa en werkvergunningen regelen voor kennismigranten. Bovendien zijn wij met Qlick NEN-4400-1 gecertificeerd, waardoor u beschermd bent tegen risico’s inzake aansprakelijkheid, belasting en sociale zekerheid.

Klik hier voor de SNA brochure voor meer info over de NEN-4400-1 certificering.

Hulp bij emigratie

Wij bieden uitgebreide assistentie bij emigratie, variërend van het boeken van vliegtickets en het regelen van vervoer bij aankomst, tot het verlenen van hulp bij de integratie in onze prachtige stad Amsterdam. Onze teamleden wonen al vele jaren in Amsterdam en kunnen u alles vertellen over de stad!

Meer info? Klik hier om de brochure van Qlick te downloaden.

30% Regeling

De 30% Regeling wordt toegekend aan hoogopgeleide expats met specifieke expertise, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Indien de 30% Regeling van toepassing is, kan de expat een belastingvrije vergoeding ontvangen van de werkgever van maximaal 30% van het brutoloon. Qlick is specialist op het gebied van aanvragen van de 30% regeling.

Klik hier voor meer info en het laatste nieuws over de 30% Regeling.

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, uitzendkrachten, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.