De beste IT-projecten voor jou…

Join Qlick!

De beste IT-projecten voor jou…

Join Qlick!

Uitdagende projecten

Wij plaatsen u op de beste projecten bij de grootste bedrijven van Nederland. Werk op basis van een uurtarief, of met een vast salaris, freelance of direct op de loonlijst van de klant; de mogelijkheden zijn onbeperkt. 

We've got you covered

Qlick is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Wij voldoen aan de eisen van de NEN 4400-1 certificering. Qlick beschikt over het SNA-keurmerk en wordt zodoende periodiek gecontroleerd op verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener wordt beperkt 

Qlick is Erkent Referent van de Immigratie- en naturalisatiedienst (IND). Onze getalenteerde IT-professionals komen vanuit alle uithoeken van de wereld.

 

‘What’s next is our inspiration. We always aim to be at the heart of the latest developments. Our top-quality IT-team, partly shaped by Qlick, is a key in this process’. Reinoud Meijer, Project Manager PON automotive ICT.

‘For a number of IT-projects we have hired developers though Qlick. Transparent, fast and reliable’. Jochem van Hardeveld, Founder at Saving Support.

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Partner met ons en…

  • Geniet zekerheid met een (vast) salaris en sociale zekerheid;
  • Laat ons uw administratie en facturering verzorgen terwijl u zich concentreert op uw werkveld;
  • Wij vinden de beste projecten voor jou;
  • Toegang tot onze gebruiksvriendelijke portal om urenbriefjes aan te bieden, contracten digitaal te ondertekenen etc.;
  • Bouw reserves op en vul uw salaris aan wanneer u om wat voor reden dan ook minder uren heeft gemaakt;
  • Wij zorgen voor uw visum en werkvergunning indien nodig.

Peace of mind

Als u eenmaal bij Qlick bent en we hebben een geschikte functie voor u gevonden, dan blijven we naar u omkijken; Geen zorgen over belasting- en sociale premies, u concentreert zich op uw carrière. U houdt de gewerkte uren bij en wij zorgen ervoor dat uw salaris wordt overgemaakt zodra het urenbriefje is goedgekeurd door de klant. Daarnaast bent u automatisch verzekerd onder verschillende sociale verzekeringswetten zoals de werkloosheidswet en de ziektewet, en wordt een pensioen opgebouwd.

Komt u uit het buitenland en bent u een specialist in een bepaald vakgebied? Wellicht kwalificeert u zich als‘Kennismigrant’   voor de Nederlandse wet en heeft u zodoende recht op belastingvoordelen. ‘De 30% regeling’geeft u, indien u voldoet aan de voorwaarden, een belastingvoordeel tot 30% van uw belastbaar inkomen. Qlick zal uitzoeken of u in aanmerking komt voor de 30% regeling en onze specialisten zullen de aanvraag voor u indienen bij de Belastingdienst.

Kennismigranten

Visa en werkvergunningen

Nederland is vorig jaar gekroond tot de meest concurrerende economie van Europa en de vierde meest concurrerende economie ter wereld. Wij werken samen met de Nederlandse Immigratiedienst (IND) en zijn Erkend Referent Qlick beschikt over het SNA Keurmerk (NEN-4400-1) hetgeen bescherming biedt tegen risico’s omtrent aansprakelijkheid, belastingen en sociale zekerheid.

Hulp bij emigratie

We bieden uitgebreide hulp bij emigratie, variërend van het boeken van vluchten en het regelen van vervoer vanaf de luchthaven, tot het showen van onze prachtige stad Amsterdam. Onze teamleden wonen al jaren in Amsterdam en vertellen graag alles over de stad! Download onze brochure voor meer info over onze emigratieassistentie.

30% Regeling

De 30% regeling wordt toegekend aan hoogopgeleide expats met specifieke expertise die in Nederland (komen) werken, mits aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Indien de 30% regeling is toegewezen, ‘ontvangt’ de kennismigrant een belastingvrijstelling van maximaal 30% van het brutoloon. Qlick werkt nauw samen met de Belastingdienst en kan deze aanvraag voor u indienen. Het laatste nieuws omtrent de 30% regeling vind u hier.

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, uitzendkrachten, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.