Word nu een zelfstandige

zorgeloze ondernemer!

 Word nu een zelfstandige

zorgeloze ondernemer!

Houden deze zaken je tegen om zelfstandige te worden?

  • U zou graag zelfstandige willen worden, maar u durft het (financiële) risico niet te nemen?
  • U weet weinig over salarisadministratie en het innen van facturen?
  • U bent bezorgd over de sociale zekerheid en pensioenopbouw?
  • U twijfelt of er voldoende opdrachten voor u zullen zijn?

Stop met alle excuses en ga aan de slag met Qlick!

Sluit u aan bij onze community en word een zorgeloze ondernemer. We zullen geweldige projecten voor u vinden en omdat u op onze payroll staat, hoeft u zich geen zorgen te maken over facturering van de gewerkte uren. Wij betalen u tijdig uw salaris, maandelijks of zelfs wekelijks, direct nadat onze klant de gewerkte uren heeft goedgekeurd. Daarnaast bent u automatisch verzekerd voor verschillende sociale verzekeringswetten, zoals de werkloosheidswet en de ziektewet, en wordt er maandelijks pensioen opgebouwd.

Komt u uit het buitenland en bent u een specialist in een bepaald vakgebied? Dan zou u kunnen worden aangemerkt als een ‘kennismigrant’ voor de Nederlandse wet en fiscale voordelen ontvangen. De “30% Regeling” stelt een werkgever in staat een belastingvergoeding van 30% van het belastbaar inkomen te verlenen. Qlick zal nagaan of u in aanmerking komt voor deze regeling en de aanvraag indienen bij de Nederlandse Belastingdienst.

Word partner en…

  • Geniet zekerheid met een (vast) salaris en sociale zekerheid;
  • Laat ons uw administratie en facturering verzorgen terwijl u zich concentreert op uw werkveld;
  • Wij vinden een project en u bepaalt uw tarief;
  • Houd alles bij, van gewerkte uren tot verlof en vergoedingen, met onze gebruiksvriendelijke Exact App;
  • Bouw reserves op en vul uw salaris aan wanneer u om wat voor reden dan ook minder uren heeft gewerkt;
  • Wij zorgen voor uw visum en werkvergunning indien nodig.

Peace of mind

Zelfs de meest zorgvuldige en ervaren professionals, beschouwen hun administratie als een last. Voeg een hoge boete toe voor een fout(je) in de belastingaangifte en u heeft een onnodige financiële tegenvaller. Relax en laat Qlick uw administratie verzorgen, zodat u zich kan concentreren op uw werk en uw reputatie.

Skip het gedoe rondom het opzetten van een bedrijf….

Komt u uit het buitenland?

Visa / werkvergunningen

Omdat we nauw samenwerken met de Immigratie & Naturalisatiedienst (IND), kunnen we een snelle en complete oplossing bieden. Qlick is NEN-4400-1 gecertificeerd, waardoor u beschermd bent tegen risico’s omtrent aansprakelijkheid, belasting en sociale zekerheid.

Klik hier voor de SNA brochure voor meer info over de NEN-4400-1 certificering.

Hulp bij emigratie

Wij bieden uitgebreide assistentie bij emigratie, variërend van het boeken van vliegtickets en het regelen van vervoer bij aankomst, tot het verlenen van hulp bij de integratie in onze prachtige stad Amsterdam. Onze teamleden wonen al vele jaren in Amsterdam en kunnen u alles vertellen over de stad!

Meer info? Klik hier om de brochure van Qlick te downloaden.

30% Regeling

De 30% Regeling wordt toegekend aan hoogopgeleide expats met specifieke expertise, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Indien de 30% Regeling van toepassing is, kan de expat een belastingvrije vergoeding ontvangen van de werkgever van maximaal 30% van het brutoloon.

Klik hier voor meer info en het laatste nieuws over de 30% Regeling.

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.