De mensen achter Qlick..

De mensen achter Qlick..

Wij zijn Qlick…

een in hartje Amsterdam gevestigde aanbieder van Workforce Management oplossingen. Met Qlick heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde als het gaat om de werving & selectie van kwaliteitspersoneel (inclusief kennismigranten), salarisadministratie en belastingperikelen. Misschien niet de meest sexy bedrijf van Amsterdam, maar wel één die uw dagelijkse bedrijfsproblemen uit handen kan nemen.

 

We zijn eind 2018 begonnen met een jong team van hoogopgeleide professionals. Oprichters Marc en Michiel zijn beiden afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, faculteit Rechtsgeleerdheid. Deze achtergrond is uiteraard van grote waarde bij de uitvoering van de werkzaamheden voor Qlick. Laat een bericht achter en we vertellen u graag alles over onze diensten!

“Ons succes is niet alleen te danken aan de kwaliteit van ons werk; het is onze houding, onze aanpak en de manier waarop we met onze partners samenwerken”

Wat onze partners over ons zeggen…

Vaqancies B.V.

“Omdat we samenwerken met Qlick, hebben we veel meer tijd om ons te concentreren op het krijgen van meer business. Het is geweldig nu we ons geen zorgen hoeven te maken over de loonadministratie en belastingen”.

DIQQ B.V.

”Het wordt voor ons steeds lastiger om goed personeel te vinden voor onze klanten. Met Qlick als partner kunnen wij onze grenzen verleggen en ook buiten Europa rekruteren. Dit heeft ons al tevreden klanten opgeleverd”.

Fullstack rebels

“Onze ‘rebellen’ worden door Qlick bij goede bedrijven geplaatst, ze hebben de juiste connecties voor ons. Niet alleen zijn onze jonge talenten van toegevoegde waarde bij hun klanten, ze leren ook nog bij”.

Uw mening betekent veel voor ons, een review zou zeer gewaardeerd worden.

Connect met ons

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.