De mensen achter Qlick..

De mensen achter Qlick..

Wij zijn Qlick…

een in hartje Amsterdam gevestigd uitzendbureau met jarenlange ervaring in de IT-sector. Met Qlick heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde als het gaat om de werving & selectie van kwaliteitspersoneel (inclusief kennismigranten), salarisadministratie en belastingperikelen. Met onze database van ruim 10.000 IT-professionals, leveren wij direct of via een uitzendconstructie het beste IT-talent. 

 

We zijn eind 2018 begonnen met een jong team van hoogopgeleide professionals. Oprichters Marc en Michiel zijn beiden afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, faculteit Rechtsgeleerdheid. Deze achtergrond is uiteraard van grote waarde bij de uitvoering van de werkzaamheden voor Qlick. Laat een bericht achter en we vertellen u graag alles over onze diensten!

“Ons succes is niet alleen te danken aan de kwaliteit van ons werk; het is onze houding, onze aanpak en de manier waarop we met onze partners samenwerken”

Wat onze partners over ons zeggen…

LeasePlan

“Sinds we met Qlick in zee zijn gegaan hebben we veel meer tijd voor onze primaire activiteiten. Qlick voorziet ons van topkwaliteit tijdelijk personeel.”

DIQQ B.V.

”Het wordt voor ons steeds lastiger om goed personeel te vinden voor onze klanten. Met Qlick als partner kunnen wij onze grenzen verleggen en ook buiten Europa rekruteren.”

Pon's Automobielhandel B.V.

“Wij zijn als Pon erg blij met de door Qlick voorgestelde DetaVast-constructie. Deze constructie geeft ons de tijd om te bezien of een werknemer echt in ons profiel past.”

Uw mening betekent veel voor ons, een review zou zeer gewaardeerd worden.

Connect met ons

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for qlick.nl needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, uitzendkrachten, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.