De mensen achter Qlick..

De mensen achter Qlick..

Wij zijn Qlick…

een in hartje Amsterdam gevestigd uitzendbureau met jarenlange ervaring in de recruitmentbranche. Met Qlick heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde als het gaat om de werving & selectie van kwaliteitspersoneel (inclusief kennismigranten), salarisadministratie en belastingperikelen. Misschien niet het meest sexy bedrijf van Amsterdam, maar wel één die uw dagelijkse bedrijfsproblemen uit handen kan nemen.

 

We zijn eind 2018 begonnen met een jong team van hoogopgeleide professionals. Oprichters Marc en Michiel zijn beiden afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, faculteit Rechtsgeleerdheid. Deze achtergrond is uiteraard van grote waarde bij de uitvoering van de werkzaamheden voor Qlick. Laat een bericht achter en we vertellen u graag alles over onze diensten!

“Ons succes is niet alleen te danken aan de kwaliteit van ons werk; het is onze houding, onze aanpak en de manier waarop we met onze partners samenwerken”

Wat onze partners over ons zeggen…

LeasePlan

“Sinds we met Qlick in zee zijn gegaan hebben we veel meer tijd voor onze primaire activiteiten. Qlick voorziet ons van topkwaliteit tijdelijk personeel.”

DIQQ B.V.

”Het wordt voor ons steeds lastiger om goed personeel te vinden voor onze klanten. Met Qlick als partner kunnen wij onze grenzen verleggen en ook buiten Europa rekruteren.”

Pon's Automobielhandel B.V.

“Wij zijn als Pon erg blij met de door Qlick voorgestelde DetaVast-constructie. Deze constructie geeft ons de tijd om te bezien of een werknemer echt in ons profiel past.”

Uw mening betekent veel voor ons, een review zou zeer gewaardeerd worden.

Connect met ons

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Over Qlick

Qlick biedt een totaaloplossing voor werving & selectie, uitzendkrachten, salarisadministratie en belastingaangifte; altijd volgens de relevante Nederlandse wetgeving.